BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMAMENI
prisluskivac, prisluskivaci, bubice,snimac
Prisluskivanje mobilnih telefona
spijunski sat, stoni spijunski sat, skrivena spijunska kamera, prisluskivac, prisluskivaci, snimac razgovora, prisluskivac
Auto blokatori
Blokator ometac gsm, cdma, 3g, 4g, gps, blokira oko 20 metara

(izaberite sliku za više informacija)

 

Traker - lokator uređaji za praćenje

 

 

Gps lokator Tragac Gps Tracker

 

Traker se još naziva i lokator ili tragač u njega se stavlja SIM kartica bilo kog operatera, preko aplikacije koja se preuzme na internetu na telefon sa kojeg se nadgleda praćenje, intalira se na telefon Ios ili Android. Preko aplikacije kompletno se upravlja sa trakerom, aplikacija sadrži guglovu mapu preko koje se precizno prati lokacija na kojoj će biti prikazana trenutna precizna lokacija tj. pozicija lokatora. Sa lokatorom je moguće nadgledanje Automobila, Kamiona, Kombija, raznih tereta i osoba. Tracker zbog svojih malih dimenzija kao što se vidi na slici 35mm kada se uporedi sa kovanicom, dosta često se upotrebljava za praćenje ljudi tako što se ubaci u torbu, ranac, kaput. Zbog svoje težine od 25g neosetne je težine.

Upotreba je veoma jednostavna, postavlja se na objekat praćenja, negde se sakrije ili se magnetima pričvršćuje sa spoljašnje strane. Sa magnetnim poklopcem tracker se može prilepiti uz bilo kakvu metalnu površinu. Može se staviti u torbu ili ranac odakle će bez problema funkcionisati. SIM kartica koja se stavlja u tracker mora imati dovoljno kredita da pošalje poruku. Ukoliko neće da prihvati SIM karticu od nekog operatera, staviti SIM karticu od drugog operatera mobilne telefonije zato što je moguće da je pokrivenost signala tog operatera loša na tom području. Obratiti pažnju da li je baterija u uređaju napunjena pre upotreba, tracker dolazi sa punjivom baterijom i punjačem. Različiti modeli lokatora poseduju različitu preciznost i trajnost baterija koja su u lokatoru, kreću od 4 do 90 dana, zavisno od potreba korisnika. Tracker funkcioniše na otvorenom prostoru ne može funkcionisati u zgradi, kući. Prilikom testiranja potrebno je izaći na otvoreni prostor, zato što mu je potreban signal satelita koji se vertikalno prostire. SIM kartica koja se stavlja u lokator ne sme biti zaštićena PIN kodom. Na tržištu postoje mnogi lokatori, svi na ovom sajtu su detaljno testirani i provereni da funkcionišu kako sa domaćim operaterima tako i sve funkcije lokatora da ispravno rade.

Cena: 50 €

 


 

Spider specijalni lokatori za usku primenu

 

Gps najcesce pozicije postavljanjaGps pozicije postavljanja pracenja

 

Pod specijalnim lokatorima podrazumevaju se uređaji za praćenje koji se izvode ili rade po narudžbini kupca. To su nestandardni lokatori koji imaju određenu preciznost uz pomoć atlas ili saturn čipa ili određeno trajanje baterije do 1 god zavisno od modela i potrebnih funkcija. U specijalne trackere spadaju i SPIDER lokatori koji se koriste za detaljnu analizu i analitiku kretanja objekata na koje su stavljeni. Njihova ogromna prednost je u tome kada se postave od tog momenta oni skuplaju podatke o trenutnoj lokaciji, brzini kretanja, pravcu kretanja, vremenu zadržavanja na određenoj lokaciji, nadmorskoj visini itd.. Sva oprema se detaljno testira i proverava kako elektronski tako i manuelno, što za rezultat ima naj preciznija uputstva i karakteristike koje se u nemalom broju slučajeva razlikuje od proizvođačevih specifikacija.

Cena: PozvatiCopyright © 2017. Sva prava zadržana. Kontakt, Dizajn i izrada cbm house. Sitemap