BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA ISPORUKA MENI

Bežične Mikro Kamere i Kamera u dugmetu

 


 

Kamera Dugme

 

Bežična kamera dugme koju naj više pretenduju studenti, Spada u grupu sakrivenih mikro kamera, dometa do 750m, kolor slika, zum se podešava ručno i automatski. U cenu seta ulaze sve komponente: prijemnik, predajnik, kamera dugme, displej, kablovi za povezivanjem sa displejom, Cena seta je 250€ sa LCD displejom 3"-4"dijagonale. Kamera dugme se postavlja ispod odeće umesto jednog od dugmića na košulji. Slika se direktno prenosi na displej koji poseduje opciju snimanja na sd karticu. Ukoliko se displej ne koristi ova kamera može da se poveže i na lap top ili na tablet. Jedan od naj zahvalnijih uređaja u odnosu cena kvalitet.

(Kamera dugme se može kupiti bez displeja cena 210 €)

 

kamera dugmekamera dugme na kosuljikamera dugme izgledkamera dugme pakovanjekamera dugme velicina

 


 

kamere dugme

Jedan od naj zastupljenijih načina funkcionisanja bežične kamere dugme jeste iz kola. To je jedna sigurna varijanta diktiranja tj. snimanja, kordinacija iz automobila. Od praktičnih varijanti ova je neprikosnovena iz razloga što se u kolima uvek može pomeriti na drugu lokaciju koja nudi bolju bezbednost ili bolji signal kamere u dugmetu. Faktori rizika na ovaj način su svedeni na minimum a komfornost diktiranja i kordinacije su na maksimumu, što je izuzetno važno ukoliko se nema dovoljno vremena na raspolaganju.

 


 

Kamera dugme student V900

 

Kamera dugme, kamere za ispite, Bubice, BubicaKamera u dugmetu, Bubice, Kamera za ispit, Bubica, mikro kamereKamera za ispite, mikro kamera, bubice

Bežična kamera dugme koja se koristi kada su zahtevi u pogledu domata visoki ili komplikovani. Model bežične V900 kamere u dugmetu poseduje 900mW predajnik koji je dovoljno jak da probije osam standardnih zidova ili do 850m udaljenosti na otvorenom prostoru. Sa kolor Samsungovom kamerom u dugmetu bez problema snima teks bilo koje veličine. Ukoliko postoji staklena površina koja treba da se probije sa signalom onda domet preko staklenih povrsina ide bez značajnijih gubitaka u dometu i kvalitetu prenesene slike, naravno u zavisnosti od sredine i količine smetnji drugih uređaja koji mogu da naprave smetnje u kvalitetu dobijene slike. Trajanje punjive baterije u predajniku je od 70-90min. Kamera dugme V900 je zahvalna u odnosu cene i kvaliteta. Cena celog seta kamera dugme kao na slici sa svim pratećim priborom je 200 €. Mogućnost kupovine pojedinačnih komponenti kao i predajnika različitog dometa i do 4Km koji su kompatibilni sa V900 tako da nema potrebe za kupovinom celog seta, kao i različitog kapaciteta baterija koje produžavaju vreme snimanja. Kamera dugme V900 pokazala se veoma pouzdana i stabilna pri radu. Mikro kamere serije V900 su kvalitetno izrađene od aluminijuma, što produžava vreme trajanja korištenja tj. eksplatacije.

 


 

Kamera Hemijska Beskonačne Udaljenosti

 

Kamera u hemijskoj beskonacne udaljenost

Kamera u hemijskoj beskonačne udaljenosti, to je samo hemijska, ali to je ono što će drugi misliti a ono što je u stvari znate smo vi a to je kolor HD kamera 1080. Vrhunska slika kamere koja može da se prenese na bilo koju udaljenost. Kamera u hemijskoj je vrhunski proizvod visoke tehnologije. Namenjena je za raznorazne životne situacije ali najviše je koriste detektivske agencije i studenti za slanje ispitnih pitanja na neograničenu daljinu. Sa ovim sistemom više ne morate biti negde u blizini fakulteta hvatajući signal kamere da bi videli lepo sliku, već možete biti udobno zavaljeni u fotelju i lagodno gledati video uživo. Kamera hemijska je jednostavna za korištenje jednim klikom se uključuje i isključuje, može nesmetano sa hemijskom da se piše dok snima, poseduje LG kameru sa auto fokusom od 5mpx. koja prikazuje jasnoću slike visoke rezolucije i razlikuje sitne detalje.  Špijunska kamera u hemijskoj olovci ima najsavremeniju punjivu NiZn (nikl-cink) bateriju koja napaja kameru hemijsku oko 1h. Kamera u hemijskoj olovci je vrhunski proizvod mikro i nano tehnologije sve objedinjeno u ovom vrhunskom uređaju. Velika pažnja je poklonjena pouzdanosti u razno-raznim situacijama u kojima se radi.

Cena: Pozvati €

 


 

Bubice sa kamerom set

 

Bubice_sa_kamerom

Zahvaljujući ovom proverenom setu kvalitetne bubice sa kamerom ne treba reći niti jednu reč sve je jasno uhvaćeno kamerom kao i sitna slova fonta 7. Verzija kamera dugme je izuzetno diskretna kamera za tajno snimanje, namenjena je slanju slike na različite udaljenosti max 1.5km. Slika sa kamere se prikazuje na lap-top računaru konstantno dok je kamera uključena, snimak je moguće direktno pratiti ili usnimiti pa posle pregledavati. Male dimenzije pouzdanost i lakoća upotrebe odlikuju ovaj set bubice sa kamerom. U setu se nalaze sve prvoklasne komponente i nije potrebno ništa dokupljivati kako bi se odmah moglo koristiti. Kamera radi na punjive Li-Po baterije koje i može raditi 2h neprekidno.

Cena: Pozvati €

 


 

Spijun kamere u Hemijskoj olovci

 

Bezicna kamera hemijska

Model bežične kamere hemijske dometa do 50 - 300m, kolor slika, resiver. Cena seta 200€ sa LCD displejom 3.6"-4"dijagonale i 8Gb memorije za snimanje. Prednosti kamere u hemijskoj su jako jednostavna oprema za korišćenje i dobro skriveno delovanje. Kamera u hemijskoj ima ograničenu snagu koja je u praksi ograničena na jedan zid kao prepreka i dužina slanja slike je 30min. konstantnog rada. Ako Vam trebaju i kvalitetne bežične bubice možete pogledati na bežične bubice.

(Uređaj se može kupiti bez displeja cena 170€)

 


 

Kamera Dugme Neograničenog Dometa S 1

 

Kamera Dugme Neograničenog Dometa Kamera Dugme Neograničenog Dometa S 1

Bežične kamere dugme neograničenog dometa, kolor slika, za resiver koristite mobilni telefon, što znači da možete biti bilo gde ima pokrivenost signalom mobilne telefonije i da dobijate sliku sa skrivene kamere u dugmetu u realnom vremenu na vaš mobilni telefon. S 1 je uređaj poslednje generacije skrivenih kamera i izuzetno je lak za upotrebu i obuku. U kameru dugme S1 se stavlja kartica bilo kojeg mobilnog operatera, kamera dugme S1 se sama povezuje sa mrežom, tada se poziva preko mobilnog telefona na kojem se automatski pojavljuje slika sa kamere u dugmetu. Jako je dobra kamuflažna kamera koja se teško može primetiti i otkriti. Kamera u sebi poseduje i mali mikrofon preko kojeg se može čuti sve šta se dešava kod osobe kod koje je kamera dugme.

Cena: Pozvati €

 


 

Radio Stanice + Kamera dugme Set

 

antiblokator tksistem tkkamera dugmekamera dugme kutijaPrimopredaja kamera dugme

Objedinjeni sistem toki-voki stanica sa kamerom u dugmetu ceo komletan set. Naj tanji sistem toki-voki stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće, sa jasnim zvukom u bubici. U setu se nalazi dva toki-voki uređaja, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom, kamera dugme, uređaj za slanje slike i uređaj za primanje slike sa displejom. Sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu i kutiji (kao na slici).

Cena: 360 €

 


 

Kamera Dugme Professional System

 

Kamera Dugme Professional System

Profesionalni sistem vrhunskih performansi, neprikosnovene pouzdanosti. Bežična kamera dugme dometa do 2.5Km ili 7 zidova 27cm, kolor slika. Visoka rezolucija Sony chipset kamere. Kućište aluminijum mat. Risiver Samsung sa pojačivačem signala. Interne punjive Li-Poli baterije 2200MAh, 5V, 1,5h konstantnog snimanja. U cenu seta ulaze komponente kao što se nalaze na slici: prijemnik, predajnik, kamera dugme, kablovi za povezivanjem.

Cena seta: 360€

 


Copyright © 2017. Sva prava zadržana. Dizajn i proizvodnja cbm house. Sitemap