BLOKATORI NADZOR MOBILNIH TELEFONA PRISLUSKIVACI BUBICE DETEKTORI PRACENJE ANTI-BLOKATOR SISTEMI ŠPIJUNSKE KAMERE BEŽICNE MIKRO KAMERE ŠPIJUNSKA OPREMA ISPORUKA MENI

Anti Blokator Sistemi

 

Blokator gsm, Jammer gps, Ometac. Dzemer copy

Ako Vam blokatori onemogućavaju korištenje bubica preko mobilnog telefona onda Vam trebaju Anti blokator sistemi. Načina funkcionisanja anti-blokator sistema on se još zove i anti ometac, to je vrsta specijalnih telefona koji ne mogu da se blokiraju sa blokatorima koji se danas koriste. Sistem anti ometač je lak za korištenje i jednostavan za korisnika. Kako bi lakše objasnili njegovo funkcionisanje kažemo: mobilni telefon zamenjujemo sa specijalnim telefonom koji ne može da se blokira dok se bubica ne menja tj. ostaje ista kanalna bubica, koja je dobro sakrivena u ušnom kanalu. Za funkcionisanje anti ometac sistema neophodno je napajanje iz upaljača automobila zbog stabilnog napajanja samim tim i stabilnog rada anti ometac sistema. Ukoliko nije moguće iz automobila obezbediti napajanje sistema anti ometača, postoje specijalna napajanja tj. baterije koje se prave po narudžbini kupca. Sa ovim anti ometač sistemima, toki-voki sistemi su praktično zastareli jeli nije potrebno pritiskanje nikakvih tastera kao kod toki-voki sistema i nemoguće ih je detektovati kao toki-voki sisteme. Kada uzmemo i prednost koja je naj važnija od svih (dokazano mnogo puta u praksi) kod anti blokator telefona nemoguće je presresti razgovor i pomešati se sa drugim korisnicima kao kod toki-voki sistema.


Cena iznajmljivanja anti-blokator telefona od 50 €

 


 

Anti ometac Sistem Cobra

 

Sistem Cobra anti ometac

CENA: 120 €

 


 

Radio Stanice + Kamera Dugme Set

 

Radio Stanice topcom Radio Stanice top com Kamera dugme Kamera dugme pakovanje Kamera dugme primopredaja

Objedinjeni sistem toki-voki stanica sa kamerom u dugmetu ceo komletan set. Naj tanji sistem toki-voki stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće, sa jasnim zvukom u bubici. U setu se nalazi 2 stanice, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom, kamera dugme, uređaj za slanje slike i uređaj za primanje slike sa displejom. Sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu i kutiji (kao na slici). Ukoliko Vam trebaju kvalitetne bežične bubice možete pogledati na bežične bubice.

Cena: 360 €

 


 

Sistem Tk

 

Kofer Sistem Tk Sistem Tk

Naj tanji sistem stanica na tržištu svega 11mm debljine, koji se lako sakriva ispod odeće. Ovo je jedan od naj pouzdanijih sistema radio veza koji se koriste za bubice, veoma je stabilan i jako se lepo čuje zvuk u bubici, dometa do 10km. U setu se nalazi 2 stanice, bubica, stoni punjač, 2 futrole, kablovi sa antenom, tasterom i mikrofonom sve dolazi zapakovano u fabričkom koferu (kao na slici). Uz set antiblokator toki-voki sistema može da se koristi i sistem bežičnih kamera.

Cena: 150 €

 


Copyright © 2017. Sva prava zadržana. Dizajn cbm house. Sitemap